您好,歡迎訪問新航道官網托福頻道!

在線咨詢

托福 (TOEFL)

奏響中國托福培訓最強音

2019新航道暑假班,越敢拼,越幸運!

您當前的位置 ? 新航道官網 ? 托福 ? 托福寫作 ? 文章正文

6月1日托福獨立寫作真題范文

2019-06-19 15:18     供稿單位: 新航道     原創作者:章躍    

出國英語考試有哪些 雅思6.5是什么水平 雅思閱讀評分標準 托福閱讀評分標準 雅思和托福的區別

  持續推送近期托福考試獨立寫作范文解析,每篇范文都由專業寫作團隊編寫校對,帶你了解最實用的寫作范文。寫作能力,就是在一點一點的積累中提高的。

  2019年6月1日 獨立寫作題目

  “Which of the two kinds of tourist attractions do you prefer?Those that have only some visitors;Those that have many visitors. ”

  寫作范文

  6月1日,又考“人多人少”(還記得前兩次考試題目么?學習時是人多好還是人少好。)

  ETS是在改革前要把“人多人少”題用完么?

  我們來看一下這一道題目的寫作(主體部分):

  Popular tourist attractions always receive a big crowd of visitors. However, as there may be too many people, they may not be attractive. Instead, those with only some visitors are preferable.【簡潔快速的開頭】

  【一頓操作diss不選的選項,講述劣勢】

  A beautiful scenic spot【“景點”】turns unpleasant when there are many visitors. Those visitors block 【“遮擋”】the sight,obstruct【“阻塞”】the path and make undesirable uproars【“喧嘩”】. This ruins the experience of sightseeing since no one goes to an attraction to see people or to hear the noise, and nor would anyone want to rear end 【“追尾”】the people in front or to be rear-ended.【描述了令人不悅的情況】【接下來用例子詮釋上述情況。注意引出例子的措辭方式可以不那么“太傳統”/“太規矩”】 One of such unpleasant experiences I had may be that of many others. The Forbidden City is a hotspot, attracting thousands of tourists a day. I got impatient waiting in the long line for the security check at the entrance and even annoyed as I could not get a close look at the interior of many halls because the flock【“(人)群”】of tourists in front of me just would not move at all. In addition, the children were noisy and irritating【“討人厭的”】, yelling and running around. I could not read the script of description. 【例子的經典位置,段落的后部】【diss結束】

  【一頓操作“表揚”自己的選擇的優勢】

  【首先,總述一句,宏觀比較】Conversely, it certainly feels comfortable when a landscape【“景觀”】or scenery【“自然風光”】is not packed【“塞滿”】with tourists. When taking a photo, no passers-by【“路人”】will intrude into【“闖入”】the picture, or there will be nounwelcome people in the background. It is certainly pleasant that one can take good pictures with anything he or she likes and without disturbances. My last visit to the West Lake was a delightful experience. I enjoyed a fantastic time because the visit was not during the season when there are numerous tourists. I took a lot of god pictures of the beautiful scenes with no one’sintrusion【“闖入”】into the view. In addition, the staff there were patient and friendly since there were not many tourists bothering them. I was therefore fortunate that they offered a favorable【“友好的”】reception【“接待”】. It thus also follows that service at the tourist attractions can be satisfactory when there are only some visitors.

  In addition, some vacationers visit a scenery spot for a quiet time far from their everyday life. Their vacation is to escape from the complication of their uproarious daily lives. The quietness is unlikely where the visitors are numerous, and instead, the peace is only possible where there are not many people.

  【幾乎復制開頭】Overall, those popular tourist attractions must have features that invite【“吸引”】the many tourists. However, the large numbers of patrons, too many, may render【“致使”】the spots less desirable for the chaos【“混亂”】. Instead, those attractions with only some visitors are certainly preferable.


更多托福考試干貨敬請關注新航道托福考試頻道

分享到:
新航道,英語成功之道。第一時間獲取新航道英語學習資料和新鮮資訊,請在微信公眾賬號中搜索「新航道英語」或者「xhdenglish」,或用手機掃描左方二維碼,即可獲得新航道每日精華內容推送和最新英語學習經驗分享,并參與新航道舉辦的各項活動。
責編:梁曦丹
足彩大赢家